Bli En Duktig Hund-SKK. 

Kanske har du sett hundar göra dem mest otroliga trix och konster och undrar hur i hela friden man lär in detta? På denna kurs lär vi in grunderna och försvårning till aktiveringsövningar som kan utvecklas

 Önskar du även lära dig att träna din hund i att komma på inkallning, stanna kvar, inte dra i koppel, kunna passera andra hundar (utan att det alltid behövs ett köttbulle framför nosen)- då är kursen Bli En Duktig Hund en kurs för dig.

På denna kurs varvar vi vardagslydnad med aktiveringsövningar där din hund får mental stimulans och utlopp för sitt behov av att arbeta med hjärnan och ha uppgifter.

Aktiveringsövningar såsom sitta vackert, buga, gå slalom och hämta/lämna stärker självkänslan och viljan att samarbeta. Många ägare får se nya sidor hos sin hund, hur dem kan vara stjärnor på trix och konster och hålla totalt fokus trots andra hundar runt omkring.


Första tillfället fördjupar vi oss i hundens signaler, kroppsspråk och olika beteenden. Du får under träningen lära dig effektiv belöningsteknik och inlärningspsykologi.


Kursen riktar sig till alla hundägare, vare sig du är nybörjare eller har tränat mycket. Pedagogiken och övningarna går hand i hand med Svenska kennelklubbens träningsapp Duktig hund. Vilken ger dig hjälp i din fortsatta träning hemma.


Kursen är fördelad på 6 träffar á 1,5 timmar.

Plats; FO Petersonsgata 7 i Högsbo industriområde.

Vi tränar främst i en inomhushall men vissa övningar sker utomhus.

Pris 1600:-

Kommande kursstart; söndagen 23/2 kl 12.00-13.30 med fortsättning följande 5 söndagar. 

FULLSATT! 

Boka dig här info@hundexpertis.se"Delen med vardagslydnad gjorde underverk med våran lilla kille. Att han sedan lärde sig små trix som snurra runt, buga m.m gjorde det hela extra kul både för mig och honom. 

Men kursen kunde lika gärna heta -Duktig husse och matte för jag lärde mig massor om Sixtens språk och signaler. Idag har vi en en 3-åring som är harmonisk, glad och som sällan behöver gå i koppel för att vi talar "samma språk". 

/Micael Hellberg


Med appen Duktig Hund har du fortsatt stöd i träningen hemma