PRIVATLEKTION


Många hundägare som behöver fördjupad hjälp och träning väljer en privatlektion. Det kan handla om rädslor, stress, koppeldragande, vaktande, seperationsångest, skällande och utfall.

 Allt fler valpägare väljer att boka privatlektioner för att kunna få individuellt anpassad träning där valp och ägare får fullt fokus och spetsinriktad träning och vägledning. Ingen valp är den andra lik och träningen behöver utformas därefter, vilket kan vara svårt på en kurs med många deltagare. 

Under en lektion går vi igenom hundens kroppsspråk, signaler och vad olika beteenden betyder och hur du som ägare kan kommunicera för att din hund bättre ska förstå dig.

Vid lektioner för valp så går vi även igenom vad man bör tänka på gällande socialiseringsfas, miljöträning, stress hos valpar, hur du bemöter vanliga valpbeteenden med mera.

Vi varvar teori med praktiska övningar. När din hund visar ett visst kroppsspråk och/eller beteende så kommer jag inledningsvis att "översätta" vad den säger och visa hur du kan hantera det, för att du som ägare successivt ska kunna se, tolka och agera på egen hand.

Vi går också igenom hur din hunds vardag ser ut, om din hund exempelvis kan vara över/understimulerad och vad som i så fall behöver tillföras eller minskas. 


Vid första träffen kommer jag hem till er, därefter kan vi mötas i fler av dem miljöer du och din hund behöver träna i om så önskas.

Du och din hund är unika och jag jobbar alltid efter era individuella behov , mål och förutsättningar.

Pris 950:- /tim

Milersättning 50kr/mil

Restidsersättning i dem fall då restiden tur och retur uppgår till 40min eller mer. Utgår från Göteborgs centrum. 

Kundreferenser

Boka lektion

Avbokningsregler

Vid avbokning senare än 24 timmar innan bokad lektion sker debitering för 1 timmas lektion.Att se och förstå varandra är grunden till en harmonisk relation


"Vi är så tacksamma för att Kimberley har hjälpt oss. Hon är helt fantastisk och har på ett magiskt sätt hjälpt oss att förstå Iris bättre och konkreta råd hur vi ska hantera henne bättre. Nu känner vi hopp!"

/Familjen Lissbrandt med Schnauzern Iris".