KUNDREFERENSER

"Bästa jag haft! Har lärt mig så mycket! Att få förklaring till hundens beteende samt sätt att hantera beteendet på har förenklat vår vardag. Mina hundar går fint i koppel, respekterar mig som flockledare, kommer när jag ropar. Att kunna gå med barnvagn och 2 lösa hundar (Leonberger), möta människor och andra hundar utan problem imponeras många av.

Jag kan varmt rekommendera Kimberley som privatlärare! Hon är värd i guld"


/Matte till Blomma och Flinga

"Vi är så tacksamma för att Kimberley har hjälpt oss. Hon är helt fantastisk och har hjälpt oss på ett magiskt sätt att förstå Iris bättre och konkreta råd hur vi ska hantera henne bättre. Nu känner vi hopp!"

//Familjen Lissbrandt med Schnauzern Iris
"Jag har en liten pomeranian som är jätte otrygg i sig själv. Jag tog över henne när hon var 3 år gammal, hon har nog haft det lite tufft innan.

Hon är väldigt rädd för människor o främmande miljöer. Det ställer till ett problem i familjen, då hon bara känner sig trygg med mig.
Kimberley har hjälpt mig att förstå hur jag ska göra för att hjälpa Chloe att bli mer trygg i sig själv o hur jag ska träna henne inför möte med nya människor o miljöer. 
Kimberleys förmåga att förstå o "lyssna av" en hund är fascinerande. Det är som om de pratar samma språk."

/Petra Wallenstam"Vi var stumma av förundran över hur du hanterade Kion och det känns väldigt privilegerat att få din hjälp"

/ Louise Salomonsson,

 ägare till Kion, labrador"Alla hundägare behöver förstå hur en hund fungerar och vad den behöver för att må bra. Kimberley har hjälpt och stöttat oss jättemycket i detta, och vi rekommenderar
henne varmt. 
Som valp blev vår hund lätt uppstressad och drog mycket i kopplet.
Vi gick då både privat och en kurs med Kimberley där vi lärt
oss läsa av vår hund i olika situationer och hur vi kommunicerar tydligt.

Idag har vi en helt annan relation med vår hund som gjort henne lugnare och tryggare."


//Eva, Oskar och labradoren Katla"En härlig och givande kurs som verkligen stärkte relationen med vår Emma. Kimberley är en fantastisk kursledare som alltid ser vad just vi behöver"


/Cilla och Ingmar Johannisson,

Staffordshire bullterrier
"Vi tog hjälp av Kimberley för att få ner stressnivån hos vår Golden och hon gav både oss och Love jättebra och enkla verktyg att jobba med. Hon ser inte hunden som "bara" en hund utan som en egen individ och kan därför anpassa träningen efter vad just han behöver. 

Hon varvar teori med praktiska övningar och är väldigt pedagogisk och tydlig. Hon är bestämd och konsekvent vid alla övningar samtidigt som hon visar kärlek och belönar. 

Love älskar henne! Vi kommer definitivt fortsätta ta privatlektioner för Kimberley, hon fick oss att förstå att det går att ändra ett beteende även hos en vuxen hund."

/Lisa & Gustav Andrèn 
med Love 3 år"Kände mig värdelös som hundägare! Som jag hade längtat efter en hund men det blev inte alls som vi hade tänkt oss. Varje dag var en kamp. 

Tack vare Kimberly fick vi en rolig och framförallt en fungerande vardag! Hennes strategier skapade en bättre och tydligare kommunikation mellan mig och min hund. Helt plötsligt kunde jag och Lovis kommunicera med varandra!"

/Erica Lilic

matte till Lovis,

 Golden Retriver"Har tagit flera privatlektioner med Kimberley, hon har hjälpt mig med sin proffsighet att bli av med problembeteenden och det viktigaste, stärka och utveckla mitt ledarskap. Hon har också haft flera kurser som jag verkligen kan rekommendera. " 


/Gitte Sonidsson,
 matte till Charlie,
 Border Collie
"Vi har träffat Kimberley ett flertal tillfällen med vår stressade och svårfokuserade hund. Varje gång tog både vi och Aslan stora steg framåt och lärde oss något nytt. 

Kan varmt rekommenderas!"

/Martin & Anna, ägare till Stövaren Aslan


"Vi har gått både kurs och privat undervisning hos Kimberley och vi känner oss mycket trygga med henne. Hon har stor hundkunskap, vänlig men bestämd mot hundarna. Hon är verkligen en hundmänniska!"

/Ewa & Tore Eliason Nuland, 

Arthurs husse och matte"Har fått privatlektioner av Kimberley och gått Duktig Hund kurs hos henne.

Kimberley är en lyhörd hundcoach som förklarar på ett pedagogiskt och psykologiskt sätt. Inga frågor känns dumma att ställa och hon bryr sig verkligen om din hund och er relation.

Med enkla verktyg hjälpte hon mig att få en mer harmonisk och trivsam vardag/relation med min hund.

Hundkursen var rolig och givande både för Ludde och matte. Lärde oss mkt och fick massor av olika tricks/aktiviteter att ta med hem och träna på."

/Matte till Ludde, Labradoodle"Vi är mycket nöjda med våra privatträningsträffar med Kimberley. Hon lärde oss att hantera vår hund med rätt verktyg och mental inställning. Det var bra att hon kunde komma hem till oss och även utomhus på andra ställen så vi kunde lära oss hantera andra jobbiga triggers som vi hade problem med.

/Fia och Jonas, ägare till Rottweilern Esther

"Kursen som jag gått hos Kimberley har varit mycket givande. Genomgången enkel och pedagogisk. Fick även under kursens gång individuella tips på förbättringar samt allmänna tips på att hantera hunden på. Tro mig ytterst viktigt när man har en hund på 50 kg och en liten son. Kursen har varit rolig och mycket givande. Mina varmaste rekommendationer" 


/Matte till Leonbergertik