Duktig Hund-SKK

Du kanske har sett hundar utföra dem mest otroliga trix och konster och undrar hur i hela friden man lär in detta? 

På denna kurs lär du dig grunderna till trixträning och övningar som kan utvecklas och avanceras. Pedagogiken är enkel och tydlig både för dig och din hund. Du får lära dig effektiv belöningsteknik och inlärningspsykologi.

 Önskar du även träna din hund i att komma på inkallning, stanna kvar, inte dra i koppel, kunna passera andra hundar - då är kursen Bli En Duktig Hund en kurs för dig.

Aktiveringsövningar såsom sitta vackert, buga, gå slalom och hämta/lämna stärker din hunds självkänsla och vilja att samarbeta. Många ägare får se nya sidor hos sin hund, hur dem kan vara stjärnor på att arbeta och hålla totalt fokus trots andra hundar runt omkring.

I både vardagslydnad och aktiveringsövningar  får din hund mental stimulans och utlopp för sitt behov av att arbeta med hjärnan, ha uppgifter och att få känna sig betydande. 


Första tillfället(OBS UTAN HUND!) fördjupar vi oss i hundens signaler, kroppsspråk och olika beteenden. 

Kursen riktar sig till alla hundägare, vare sig du är nybörjare eller har tränat mycket. Pedagogiken och övningarna går hand i hand med Svenska kennelklubbens träningsapp Duktig hund. Vilken ger dig hjälp i din fortsatta träning hemma.


Kursen är fördelad på 6 träffar á 1,5 timmar.

Plats; Göteborgs Hundarena, Åskvädersgatan 1.

Vi tränar främst i en inomhushall på 300 kvm men vissa övningar sker utomhus.

Pris 1650:-


Kommande kursdatum;  Vi har följt folkhälsomyndigheternas restriktioner gällande Covid-19 och har haft uppehåll i kursverksamheten. Under denna tid har det varit ett stort tryck på privatlektioner både gällande problemträning, vardagslydnadsträning och träning för valpar. Då bokningarna sträcker sig långt fram och behovet av hjälp är stort så kommer just privatlektioner vara den form vi riktar in oss på i nuläget.

Du är välkommen att kontakta oss för att boka en lektion via länken nedan. 


Bokning/intresseanmälan info@hundexpertis.se"Delen med vardagslydnad gjorde underverk med våran lilla kille. Att han sedan lärde sig små trix som snurra runt, buga m.m gjorde det hela extra kul både för mig och honom. 

Men kursen kunde lika gärna heta -Duktig husse och matte för jag lärde mig massor om Sixtens språk och signaler. Idag har vi en en 3-åring som är harmonisk, glad och som sällan behöver gå i koppel för att vi talar "samma språk". 

/Micael Hellberg


Med appen Duktig Hund har du fortsatt stöd i träningen hemma